Friday, 5 August 2016

I need a doctor

Apua on hankittava silloin kun siihen on todellinen tarve. Ja nyt oli. Tyttären huoneen sisustusprosessin käydessä kuumimmillaan tuli käsky yllättävältä taholta. Siivoojamme komensi siivoamaan tyttäremme huoneen työpöydän, jotta hän pääsisi tekemään hänelle annetun työn kunnollisesti eli siivoamaan. Ja mikäpä siinä, oli vain vietävä käsi lippaan ja toteltava.

Toinen syy tähän pikkusälän ja tavaroiden piilottamiseen, järjestämiseen ja lajitteluun oli tietenkin käynnissä oleva transformaatio tyttäremme huoneessa. Yritän nimittäin opettaa hänelle, että huonetta on vaikea sisustaa kivanlaiseksi, jos siellä olevat tavarat ovat jatkuvasti epäjärjestyksessä. Niinpä kävimme yhdessä läpi kaikki mahdolliset työpöydältä löytyvät tavarat ja minun tehtäväkseni jäi keksiä säilytys noille jäljelle jääneille tavaroille. Kutsuin siis kotilääkärin apuun. House Doctorin ihanat säilytyslaatikot löytyivät Cobellosta ja Perobasta. Ja lisäksi lopuille koruille ja muille pikkutytön tilpehööreille ostin laatikot Hemtexistä. Aika kivoja vai mitä? Taustalla häämöttää se tapetti, johon olen jo aikaa sitten kyllästynyt. Siitä on jo korkea aika hankkiutua eroon.





2 comments:

  1. Kauniita laatikoita, noihin kelpaisi laittaa omatkin tilpehöörit;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Johanna, kyllä kelpaisi minullekin. Itselläni on kaikenlaisia rasioita koruille jne, mutta tämän tyyppisiä en ole keksinyt käyttää omille tavaroille.

      Delete