Thursday, 18 August 2016

Kerro kerro kuvastin, ken...

Olohuoneen seinät ovat huutaneet tyhjyyttään jo liian kauan. Sitä "oikeaa" modernia taulua ei ole löytynyt kakluunin rinnalle. Vastapäisellä seinällä seisova Cobellosta ostamani konsolipöytä on myös kaivannut ylleen viimeistelyä. Kesti jonkin aikaa kunnes sen keksin, että peilihän tuohon on saatava ja pyöreä sellainen. Huoneen mittasuhteet vain ovat aika mahtipontiset ja mikään pikkusievä ei sovi olohuoneeseen. Kaupassa isolta näyttänyt peilikin on juuri ja juuri riittävän iso. Yhtään pienempi olisikin ollut miniatyyrikokoinen. Mutta tuo jotenkin sopii tuohon kuin nakutettu. Vai mitä tykkäät, menikö turhan moderniksi?

Halusin nimenomaan pyöreän peilin rikkomaan konsolipöydän neliskanttisuutta. Ja halusin modernin peilin tuomaan vastapainoa huonetta hallitsevalle kakluunille. Se kaunokainen hiukan heijastuukin tuosta peilistä. Ja ai miten kivasti peili tuo valoa huoneeseen. Tasolla on kokoelma antiikkihopeaa ja moderneja koriste-esineitä. En t o d e l l a k a a n ole mikään koriste-esine tyyppi ja tällainenkin määrä/ asetelma on minulle jo aika paljon. Mutta tuossa ne nyt ovat ja tasapainottavat mustia elementtejä.

PS. Mies suunnitteli tuohon televisiota tasoineen, mutta tv löytää toistaiseksi paikkansa työ/vierashuoneesta. Ja hyvä niin.

No comments:

Post a Comment