Thursday, 11 August 2016

My alphabets: M

Mun elämän aakkoset- sarja jatkuu pitkästä aikaa. Vuorossa on kirjain M. M niin kuin matkailu tai matkakuume, joka iski taas. Miksi tuo tauti ei taltu matkustamalla? Nyt kun syksy lähestyy - tänään tuntui jo aamun valo kovin syksyiseltä - pulpahtaa mieleen ajatus taas seuraavasta matkasta. No mitään tällaista poolilla istumista ei ole tiedossa pitkään aikaan vaan luulen että seuraavat reissut tähyilen lumisia huippuja sukset jalassa. Mutta ainahan saa unelmoida, vai?

Ei sen puoleen, että rakastan myös ihan tavallista arkea. Mutta matkustaminen tuo sisältöä elämään, opettaa ymmärtämään toisenlaisia kulttuureita, saa näkemään, että maailmassa on muitakin hienoja paikkoja ja asioita kuin mitä arkena omaan elämänpiiriin kuuluu. Niin ja kokemaan jotain uutta ja inspiroivaa, jonka avulla voi elää henkisesti rikkaampaa elämää. 

Nämä kuvat vievät ajatukset parin vuoden takaiselle matkallemme Costa Bravalla. Ihana paikka tuo Katalonia, muuten. Suosittelen. Upeat maisemat ja ihanaa ruokaa. Kuuluuko matkailu sinun elämäsi aakkosiin?

Nähdään taas.


No comments:

Post a Comment