Friday, 16 September 2016

Carpet dilemma

Kun muutimme tähän nykyiseen kotiimme, tuli tehtyä joitakin hätiköityjä ratkaisuja kun neliömäärä tuplaantui ja huoneet ammottivat tyhjyyttään. Noita neliöitä täytimme paikoitellen harkiten ja paikoitellen tehden kompromisseja. Siinä rytäkässä varsinkin nuorimmaisen huone sai kärsiä huonoista valinnoista - eikä tuo pieni silloin osannut edes kaivata huoneeseensa kovin kummoisia. Niinpä lopputulos oli sellainen, jota nyt päivitän paremmin ajan ja iän mukaiseksi.

Lasten huoneiden oletetaan tavallisesti olevan pirteän värikkäitä ja minäkin haksahdin tuohon kliseeseen ja hankin tyttären huoneeseen pitkänukkaisen vihreän maton. Nyt vain ihmettelen että miksi. No, tuo matto on ajanut asiansa nämä vuodet, nielaissut uumeniinsa niin barbien kengät kuin korvakorut ja pikkulegotkin. Mutta nyt tuo taival on tullut elinkaarensa päähän ja oli aika vaihtaa väriä huoneessa. Matto-ostoksen olisi toki voinut tehdä kätevästi netissä, mutta en jaksanut alkaa siihen rumbaan sillä halusin tehdä päätöksen enemmän touch and feel -pohjalta. Ja halusin tietysti kokeilla mattoa siinä tilassa mihin se tulee, jotta näen miltä se näyttää kodin valaistuksessa.

Sopiva mattokin löytyi lopulta, kiitos siitä Catalinan ja Cobellon ystävällisen palvelun ja mahdollisuuden ottaa matto kotiin kokeiltavaksi / mahdollisuus ostaa avokaupalla. Cobelloon pääsitkin kurkistamaan kanssani, jos seuraat minua Instagramissa @goldencupole ja siellä Instagram Stories osiota.

Tässä kuva siitä, mistä lähdettiin liikkeelle ja myöhemmissä postauksissa lisää kandidaateista ja valinnasta.


2 comments:

  1. Tämä on niin tuttua! Meilläkin talon valmistuttua tuli lastenhuoneet täytettyä "kiireellä" ei kauheasti harkittu asiaa ja käytännöllisyyttä mitä nyt kadun kyllä. Ovat kouluikäisiä ja muutoksen tuulet puhaltavat vahvasti :D http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Tintti, arvasin etten ole ainoa hätähousu, joka tekee päätöksiä joita myöhemmin katuu. Onneksi kierrätys on muotia ja tuo vihreä matto löysi jo onnellisen uuden omistajan Facebookin kaupunginosan kierrätysryhmän kautta.

      Delete