Friday, 25 November 2016

At the top of the world

Tiedättekö matkakrapulan? Ei sitä, kun on nauttinut liikaa ilolientä, vaan sen tunteen kun palaat matkoilta ja olet nauttinut täysin siemauksin, mutta et oikein osaa pukea sitä sanoiksi tai edes ajatuksiksi. Tai pääsi on niin täynnä uusia kokemuksia että olet ihan päästäsi pyörällä. No, sellaisessa tilassa olen vaeltanut kuluneen viikon. 

Olen niin onnekas, että pääsen melkein joka syksy starttaamaan talvikauden Itävallan Alpeilla. Ja kiitollinen siitä, että sellainen on ylipäätään mahdollista sekä ajallisesti että taloudellisesti. Lomapäivien viettäminen syksyllä tarkoittaa tietysti väistämättä lyhyempää kesälomaa, mutta se on minulle ihan ok. Sen verran hiihtohullu kun olen. Mutta joka kerta kun matkoilta palaa kotiin se on aina ihan super ihanaa: oma sänky, omat tavarat, omat aikataulut. Mutta samaan aikaan ajatukset aina harhailevat menneessä viikossa tai viikoissa matkan pituudesta riippuen. Ja silloin paluu sisustusbloggariksi ei sujukaan ihan käden käänteessä.

Sen vuoksi luulen, että sinäkin siellä kotiruudun ääressä saat tuudittautua parin postauksen verran alppimaan tunnelmiin. Mutta eikö se olekin ihan kiva, nyt kun Suomessa saadaan vielä odottaa kunnon talvea?
Ihanaa viikonloppua!

Paula

No comments:

Post a Comment