Wednesday, 21 December 2016

Capture the moment

Tänään on talvipäivän seisaus. Tai jouluaatonaatonaatonaatto. Ihan miten itse kukin haluaa. Mutta vuoden lyhin päivä kuitenkin. Mutta minäpä en siitä välitä vaan räjäytän ilmoille tällaisen aurinkoisten kuvien kavalkadin reilun viikon takaa. Elämässä pitää ottaa ilo irti sellaista hetkistä ja päivistä kuin tämä kuvien päivä. Oma mielialani on niin sääriippuvainen, että silloin kun kaupunki haluaa näyttää parhaat puolensa tallennan sen kamerani syövereihin. Ainakin tällaisena pimeänä vuodenaikana.

Lähdin pitkälle kävelylle läpi kaupungin, välttelin jouluostoksia s u o r i t t a v i e n ihmisten kansoittamia katuja ihan ydinkeskustassa. Nuohosin kameroineni pitkin merenlahtia ja rantoja ja tässä lopputulos. Totuuden nimissä tuolla kävelyllä oli päämääräkin. Poimia auto Etu-Töölöstä, jonne se oli jäänyt Farangissa (nam, yksi mun suosikkeja) vietetyn ravintolaillan päätteeksi. Ja kamera mukana matka taittui aika mukavasti. Joten: enjoy!

Kotikulmilla ensin näitä ihania taloja.


Jäänmurtajat Urho, Voima ja Sisu odottivat vielä lähtökäskyä vaikka meri olikin alkanut jo jäätymään.Rantalaituri Katajanokalla oli kerännyt kuuraa päälleen.


Ihana kukkakauppa Krunikassa.Mereen jäätynyt(!) puuvene - kiva varmaan kunnostaa tuota keväällä - ja luistelija taustalla jäällä.


Pitkäsäärinen valokuvaaja.

Sammaloitunut kalliomaisema Kalliossa.
Dramaattinen Töölönlahti.


Jollei nähdä ennen joulua niin ihanaa joulunaikaa sinulle!

Paula

No comments:

Post a Comment