Sunday, 22 January 2017

Mikä mahtaa olla IN?

Blogeissa pyörii aina erilaisia blogivillityksiä, jotka putkahtavat esille jostain ja sitten jälleen katoavat kun jotain uutta keksitään tilalle. Kaikkiin villityksiin ei tietysti kannata mennä mukaan vaan poimia niistä kestävimmät ja omaan tyyliin sopivat omaan kotiinsa. 

Joskus aikoinaan mietin aina Tukholmassa käydessäni, että päivän suurimmat trendit näki kun istahti Biblioteksgatanin kulmassa sijaitsevaan Wienercafeehen ja tarkkaili ohikulevia ihmisiä tunnin pari. Silloin sai läpileikkauksen siitä, mikä muodin saralla on juuri sillä hetkellä IN. Nykyään tuon saman tarkkailun voi hoitaa paljon tehokkaammin erilaisia blogeja lukemalla. Niistä välittyy juuri sen hetken kuva maailmasta: mihin nuoret aikuiset ja lasten vanhemmat käyttävät liikenevät pennosensa. Onhan kieltämättä ilmiselvää, että niin harrastuksena pyörivien blogien kuin blogin kirjoittamisesta palkkaa saavien kirjoittajien punainen lanka tahtoo olla materian kuvaaminen ja niiden blogeissa esittäminen. Tokihan henkisestäkin hyvinvoinnista kirjoittavia blogeja on paljon, mutta kun harvemmin blogi toimii hyvin ilman kivoja kuvia - siis pelkän tekstin inspiroimana - niin kuviin mahtuu sitten ajan kuva. Ja juuri niistä kuvista saa poimittua sen ajan hengen: mikä juuri nyt on pop ja in. 


Yksi kovassa huudossa oleva juttu on viherkasveilla sisustaminen ja siksipä minäkin aikoinaan hurahdin hankkimaan tuon kovinkin armeliaan peikonlehden, joka antaa nöyrästi anteeksi ne kaiken maailman hiihtoreissut, joita talven varrelle sattuu siunaantumaan. Tuossa se taaskin kiltisti nöpöttää odottaen seuraavaa juoma-annostaan. Milloinkahan se emäntä ehtii tänne kastelukannuineen seuraavan kerran.Muista kovin suosittuja asioita ovat olleet kuvassa näkyvät korit. Ei niin in on meidän paripuoli nojatuolit. Syksyllä hankituista Frog-tuoleista saimme vain toisen ja saa nähdä valmistetaanko tuota samanlaista enää lainkaan vai lähteekö se palautukseen. Valkoiset nojatuolit ovat menossa kiertoon kunhan asiassa saadaan jokin ratkaisu aikaan. 

Menemättä tämän tarkemmin omiin havaintoihini noista super-pop -jutuista, mitä IN-jutuja sinä olet bongannut blogeista viime aikoina?

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Paula

No comments:

Post a Comment