Saturday, 4 February 2017

Saturday shopping

Jos olette ihmetelleet minne katosin, niin voin kertoa: laskettelumäkiin. Alkuvuoden joka ikinen viikonloppu olen reissannut ympäri Suomea eri hiihtokeskuksissa ja kaikki energia on valunut niihin matkoihin. Niin ja pitäähän tuo arkinen työkin hoitaa, joten kuvaamiseen, kuvien käsittelyyn saatikka tekstien kirjoittamiseen ei ole ollut voimia.

Mutta tämä viikonloppu on harvinainen poikkeus. Sen sijaan, että olisin skimbaamassa, ehdin jopa ajatella hetkisen verran ihan muita asioita ja lähteä haahuilemaan kaupungille sisustus- ja vaatekauppoihin. Pakko tunnustaa: olen kyllä armottoman huono shoppaaja vaikka kaupoissa onkin kiva kierrellä katselemassa niitä ja näitä. En osta mitään mistä en ole aivan 100% varma. Mieluummin jätän ne tavarat kauppaan kuin ostan jotain sinne päin. Mutta täytyy sanoa, että tällä kertaa tein kyllä ihan kivoja löytöjä, joista luulen olevan iloa pitkään. Olen varmaan super konservatiivinen kun ostan yleensä yksivärisiä vaatteita ja tälläkin kertaa suosin klassista tummansinistä. Uudeksi suosikiksi taitaa muodostua Samsoe&Samsoen tummansininen pitkä villatakki. Se jäi kuvaamatta kun pimeä ehti jo laskeutua enkä viitsinyt hämärässä lähteä kuvaamaan. Mutta juuri sellaista olenkin kaivannut. Kaupat ovat pullollaan vaaleanharmaita pitkiä villatakkeja, mutta halusin jotain muuta väriä tähän hätään.

Urban A:ssa taas on tosi kivoja merkkejä, kuten esimerkiksi tämä Baum und Pfredgartenin tummansininen lyhythihainen yksinkertainen paitis silkkisekoittetta. Juuri sopiva sekä farkkujen kanssa että työpukeutumiseen. Ja niin mukava päällä. Erityisesti ihastuin pieniin yksityiskohtiin kuten noihin pieniin kultaisiin nappeihin ja etumuksen röyhelöön. En ole todellakaan mikään romanttinen röyhelötyyppi, mutta klassinen väri yhdistettynä röyhelöön tasoittaa vähän tuota romanttisuutta. Nyt voin varmaan tituleerata itseäni röyhelörouvaksi, hih.
Olipa ihanaa vaihtelua sporttiseen elämään tämäkin viikonloppu. Näillä täydennyksillä pötkiikin eteenpäin taas hetken aikaa.

Ihanaa viikonloppua!

Paula

No comments:

Post a Comment