Monday, 20 March 2017

Magnoliat kukkii

Olipa iloinen fiilis palata kotiin viime viikonlopun pikku matkaltani havaitakseni, että magnolian oksani olivat puhjenneet kukkaan. Ei kyllä ihan samassa mittakaavassa kuin magnoliapuiden kukinta Keski-Euroopassa tähän aikaan vuodesta, mutta kuitenkin. Joskus aikaisempina keväinä kun jouduin tyytymään kirsikkapuun oksiin, sain harmikseni todeta, että oksat törröttivät maljakossa päivästä ja viikosta toiseen ilman kovin ihmeellistä kukintaa. Ja sekös vasta harmitti. Joten oli pakko päivittää tänne blogin puolelle tällaiset maanantaipuska kuulumiset.On muuten eroa kukkakauppojen hinnoilla. Ostin siis nämä kaksi oksaa Stockan kukkakioskista hintaan 7€ per oksa. Ja sitten iltalenkillä erään Kruununhaan kukkakaupan ohitse juostessani ihastelin ikkunassa olevia paljon pidempiä oksia, havaitakseni, että ne maksoivat 25-35€ per oksa. Aikamoinen hintaero vaikka oksat siellä olivatkin näitä selvästi pidempiä.

Ihanaa maanantain jatkoa näissä kukkivissa merkeissä.

Paula

2 comments:

 1. Onpas kauniita! Ja hui mikä hintaero - ymmärrettävästi toki pieni kukkakauppa tarvitsee jokaisesta myydystä kukasta oman osansa kattaakseen kulunsa, mutta samoin tietysti iso tavaratalokin.

  Kiva blogi sinulla, teillä on ihana koti! Käyn viikoittain kurkkimassa josko olisit postannut kuvia kodistanne, saan siitä hurjasti inspiraatiota kun asunnon vaihto ja remontointi alkaa pikkuhiljaa olemaan ajankohtaista.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lotta kauniista sanoista. Täytyy yrittää kuvata ja postata enemmän kotoa. Nämä talven hiihtoreissut vähän rajoittaa tuota kotiin ja bloggaamiseen keskittymistä, mutta kohtahan talvi jo päättyy ja ehdin kuvaamaan kotonakin. Nyt kameran rulla on täynnä lähinnä hiihtokuvia:)

   Delete