Monday, 6 March 2017

What are the friends for?

Joidenkin ihmisten kanssa ystävyys säilyy, vaikka välillä kuluisikin ajanjaksoja, jolloin ei pidetä niin tiiviisti yhteyttä. Onnekseni minulla on muutamia tällaisia ystäviä, joiden kanssa on aina yhtä hauskaa riippumatta siitä kuinka kauan aikaa edellisestä kohtaamisesta on kulunut.  Eräs näistä ystävistäni on NJ, joka muuten kirjoittaa myös omaa blogiaan täällä. Olen tuntenut hänet iät ja ajat ja kuten kuvaan sopii (hiihtohullu kun olen), niin tapasimme muistaakseni ensimmäistä kertaa Alpeilla hiihto-oppaan hommissa vuonna yks ja kaks.

Meidän molempien innostuksen aiheena on siis noiden Alppien (ja sisustuksen) lisäksi valokuvaus. Harvemmin kuitenkaan kuvaamme mitään yhdessä, mutta eräänä lauantaina päätimme tavata lounaan merkeissä ja ottaa kamerat mukaan, jos vaikka keksisimme jotain kuvattavaa. Molemmilla kun sattuu toisinaan olevan sama dilemma: kuvaaminen olisi kivaa, mutta muun perheen tai ystävien kärsivällisyys on koetuksella valotuksia ja kuvakulmia haettaessa. Niin mikäs sen parempaa, kuin lähteä kuvaus hommiin saman henkisen ystävän kanssa. 

Vaeltelimme siis melkein päämäärättömästi pitkin kaupunkia yhden lauantaipäivän etsien "sitä täydellistä lounaspaikkaa" ja sattuihan matkan varrelle muutama sisustuskauppakin. Tässä siis päivän kuvasaldoa.

Krog RobaNJ:n kuvakulmia Ullanlinnassa
NJ
Pore
Fasaani Antiikki

Fasaani Antiikki
Ihana Paperishop

Paperishop
Kuisti ja minä (foto NJ)

Mennäkö Kuumaan vai ei? (foto NJ)
Krog Roba

The friends are for to have a glass of bubbly! (foto NJ)

1 comment:

  1. Kiitos seurasta, pian uudelleen. Upeita kuvia ;-)

    ReplyDelete