Saturday, 8 April 2017

Kuinka saat raikkaan ilmeen kylpyhuoneeseen?

Kylpyhuoneen tai wc:n ilmeen kirkastaminen on toisinaan paikallaan. Vietetäänhän siellä melko monta hetkeä päivästä. Itse ainakin tykkään kun yleisilme on raikkaan oloinen ja näköinen. Kukapa sellaisesta ei tykkäisi. Tuon raikkaan ilmeen luomiseen ei tarvita kovin kummoisia kikkoja. Puhtaus on tietysti aika itsestään selvä juttu ja perusedellytys, mutta se ei mielestäni yksinään riitä. 

Meillä on kaikissa kylpy-ja wc-tiloissa aina kaunis pumppupullo saippuaa. En ole koskaan välittänyt palasaippuoista vaikka ne kaupassa näyttävätkin aina kauniilta. Ne vaan eivät pysy freessinä ja siistinä parin käyttökerran jälkeen. Mikään ei ole ällömpää kuin vadissa lilluva kostea saippuan pala. Yök. Sorry niille, jotka tykkäävät kiinteästä saippuasta. Satsaa siis kauniiseen nestesaippuapulloon.

Saippua: RitualsHana: Duravit

Toinen vinkki on huonetuoksu. Meillä vieras-wc:n istuin on seinään kiinnitettävää mallia ja sen yläpuolelle on tehty kätevä hylly. Siinä ilahduttaa tällä hetkellä Jo Malonen huonetuoksu. Ja se tuntuu riittävän aika pitkään. Miellyttävä, mutta ei silti liian vahva tuoksu. Mikäli siis löydät tällaiselle sopiva paikan antaa se ripauksen ylellisyyttä kylppäriisi.

Huonetuoksu: Jo Malone

Sen rinnalla on Aasia-henkinen kori, jossa varavessapaperirullat odottavat ottajaansa. Siis kolmas vinkki on laittaa wc-paperit kauniisti esille. Turha niitä on kaappiinkaan piilottaa.

Kori: ostettu Stockmannilta kauan sittenJa kaiken ei tarvitse olla kallista ja hienoa. Budjettivinkki wc-tilan ilmeen raikastamiseen on ostaa kerran joku kaunis (ja kallis) käsisaippua ihanassa pumppupullossa ja sen loputtua täyttää pullo vaikkapa lähikaupasta saatavalla Pirkka-käsisaippualla tai vastaavalla. En nimittäin usko, että näissä kauniissa pulloissa ja purkeissa myytävä tavara on laadullisesti kovin ylivertaista noihin perus nestesaippuoihin verrattuna. Kunhan vain tuoksu ja ulkonäkö miellyttää. Itsekin olen tehnyt niin aika monta kertaa ja hyvin toimii. Tulee ihan yhtä freessi ilme siitäkin.

No comments:

Post a Comment