Wednesday, 26 April 2017

Modernia ja vanhaa olohuoneessa

Hello taas täältä kotoa. Viime viikko ja osa edellistäkin meni Lapissa hiihdellessä, mutta nyt on laskettelukamat pakattu kesän ajaksi naftaliiniin ja voin taas keskittyä koti (ja työ-) asioihin. Borta bra men hemma bäst, pakko todeta. Reissuilla on aina kivaa, mutta mikään ei voita kotioloja. 

Vihdoin voin keskittyä myös kuvaamiseen kotona ja kodin yksityiskohtien miettimiseen. Ja kevätaurinkokin pilkistää välillä kylmästä kelistä huolimatta niin, että valoa kuvaamiseen riittää aamusta iltaan. Siitä innostuneena räpsin pari kuvaa eräästä suosikkipaikastani kotoa, työhuoneesta kohti olohuonetta ja poikamme huonetta läpi kaksien pariovien. Tykkään tosi paljon vieläkin tuosta Gubin Grasshopper-jalkalampusta ja Meridianin sohvasta (Blomerista hankittu). Ja nämä modernit elementit rikkovat kristallikruunun mummomaisuutta. Ihan kiva mun mielestä. Tykkään yhdistellä ikivanhaa ja upouutta.

Mutta vappu lähestyy ja pitää alkaa laittaa kotia kuntoon, jotta kehtaa kutsua vieraita. Ensi kerralla hieman parvekeasiaa. Pysykää kuulolla.
No comments:

Post a Comment