Sunday, 9 April 2017

Suuret on suunnitelmat

Askel askeleelta - tosin kutsutaan niitä tässä sitten etanan askeleiksi - tyttäremme huone muuttaa muotoaan. Matrin sänky on hyväksi koettu ja mieluisa ostos, mutta talven ja kevään mittaan on sen ympärillä tapahtunut sanoisinko, hitaanlaisesti, edistystä. Okei, ollaan rehellisiä: mitään ei ole tapahtunut. Suuret on suunnitelmat sanotaan. Mutta nyt kun tuo laskettelukausi lähestyy loppuaan, olen jaksanut taas kurkistaa lastenhuoneisiin ja miettiä mitenkähän tässä sisustusprojektissa voisi päästä eteenpäin.

Viimeisin hankinta ovat Hay:n tyynyt sängylle. Kävimme niitä kaupassa hypistelemässä ja annoin tyttären valinta. Nämähän sointuvat siihen Vitran Icegrey-väriseen tuoliin. Siitä lisää tässä postauksessa. Ja kun tuota julkaisua tarkemmin katselen niin itse asiassa onpa huoneessa tapahtunut paljon vaikkei siltä tunnukaan: matto on myyty, tapetit revitty, seinät maalattu (Farrow & Ball Dimpse)  ja huonekalut pyöritetty ympäri useaan otteeseen.

Yöpöydän lampuksi sovittelin isoveljen työpöydälltä Ikean mustaa pöytälamppua. Tarkoitus olisi hankkia Tolomeo mini mustana, jollen jotain muuta keksi. Ideoita?

By Lassenin Twin-yöpöytä on toiminut odotetun mukaisesti. Jotenkin tuo graafinen muotokieli miellyttää eikä ole alkanut kyllästyttämään.

Linie Designin villamatto on super miellyttävä käytössä ja riittävä suuri (200x300 cm) tähän huoneeseen. Kivan yksinkertainen eikä liian lapsellinen enää kasvavalle tytölle.


Ja sanomattakin on selvää, että tämä Matrin ihana 120cm leveä sänky on ollut itsellekin mukava. Harry Potterin tuhatsivuiset kirjat soljuvat eteenpäin siinä vieressä makoillessa. Vaikka on siinä vielä iltaisin monta sataa sivua urakoitavana. Viherkasvikin Ikean korissa on vielä talven jäljiltä hengissä. Luojan kiitos.

Tauluja pitäisi hankkia seinälle. En tiedä miksi minun on hankalaa ostaa mitään Desenio-julistetauluja. Jotenkin ne ovat niin persoonattomia. Tai luulen kyllästyväni niihin alta aikayksikön. Se siis muhii pohdinnoissa vielä. Vai olisiko teillä lukijoilla jotain hyviä ideoita seinien koristeeksi?

Aurinkoista alkavaa pääsiäisviikkoa näissä lastenhuoneen tunnelmissa!

Paula

2 comments:

  1. Samaa mieltä Desenio-julisteista.. Finnish Design Shop Oy:stä (verkkosivut) löytyy aika kivoja julisteita. Aika monta niistä valitsisin itselleni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, kiitos vinkistä.Täytyypä käydä kurkkaamassa.Tuli myös mieleen Tukholman Fotografiska -museon nettikauppa, josko sieltä löytyisi jotakin...

      Delete