Tuesday, 23 May 2017

Best regards, Pedro

Edellisessä postauksessa kirjoittelin matkasuunnitelmista ja siitä kuinka moni asia oli vielä avoinna tulevan kesälomamatkan suhteen. Vain lennot oli varattuna ja kiintopiste Mallorcan saarelta puuttui. No nyt sekin ongelma on osittain ratkaistu, kun saimme tänään iloisen sähköpostin Pedrolta:

Hi Paula, good morning. Greeting from a very hot Majorca - today 28C. Thank you very much for booking our VILLA for your holidays. I will be waiting in the villa for your arrival to welcome you. Hope to see you soon. 

Best regards, Pedro (owner).

Jiihaa. Ja mikä meitä perillä odottaa? Ainakin yllä olevissa kuvissa näkyvä uima-allas, jollei Pedro osoittaudu huijariksi. No ollaan sinisilmäisiä ja toivotaan, että kaikki menee hyvin. Kriteereinä talon valinnalle oli uima-allas (lapset, you know), rauhallinen sijainti (hyvät yöunet), riittävästi tilaa (yksi futishullu) ja lyhyt matka rannalle. Lähimmät rannat sijaitsevat parin kilometrin päässä, mutta jos ihan rehellinen olen niin olen kyllä enemmän poolin suuntaan tilttaava tyyppi, jos saan valita. Mutta kyllä, tarkoitus olisi tehdä tutkimusretkiä niille kuuluisille turkoosin kristallin kirkkaille rannoille.

Nyt vain sitten ennen loman alkua vielä sitä hotellin etsintää loman loppupäiville, jottei menisi tämä omatoimimatkailu liian helpoksi.


No comments:

Post a Comment