Friday, 30 June 2017

Family dinner by the pool

Olen varmaan jo pari kertaa aiemmin maininnut, että asumme matkoillamme perheen kanssa mieluummin vuokratussa talossa kuin hotellissa. Talossa voi säilyttää itsellään valinnan vapauden monen asian suhteen. Ja yksi niistä on ruokailu. Hotellissa asuminen edellyttää, että ruokaillaan joka ilta ravintolassa. Talon vuokraamalla voi viettää toisinaan "koti"-iltoja ja kokkailla kotosalla.

Mallorcan matkamme alkupäivinä päätimme etsiä jonkun ihanan ravintolan perhepäivällistä varten ja juhlistaa loman alkua. Ravintolaa ei kuitenkaan tarvinnut kauaa etsiä, kun sattumalta rannalta palatessamme huomasin tienvarren kyltin, jossa luki Son Brull. Se kuulosti jotenkin tutulta.

Keväällä kirjoitin hullusta matkasurffailusta kotosalla, jolloin aivot meinasivat kuivua rusinaksi, kun kuumeisesti kartoitimme mahdollista majapaikkaa reissullemme. Siinä kului yksi ilta jos toinenkin, kun pähkäilimme eri vaihtoehtojen välissä. Ja silloin aivojeni muistikortille painui nimi Son Brull.

Tämä viehättävä maaseutuhotelli sijiatsee keskellä ei mitään. Lyhyen ajomatkan päässä on Pollencan kaupunki eikä meidän vuokraamallemme Pedron talollekaan ollut pitkä matka. Upean hotellin yhteydessä on uima-altaan läheisyyteen sijoitettu ravintola viehättävine ulkoterasseineen. Ensivaikutelma oli tyrmäävä. Ruoka ja palvelu olivat ihan kympin arvoiset vaikka saimmekin pulittaa tästä päivällisestä sievoisen pennin. Yllätysruokalajit, ruokien esillepano (Huom! en vieläkään muista kuvata ruokia ennen syömistä) ja koko atmosfääri olivat poikkeukselliset. Ruoka oli lähellä tuotettua ja huikean kekseliäästi valmistettua. Ilta, joka jäi mieleen. Suosittelen, jos kaipaatte Mallorcan matkaanne kohokohtaa ja teillä on auto käytössänne. Sitä nimittäin tarvitsee paikalle pääsemiseen. 

Lapsetkin tykkäsivät, että oli huippuilta, vaikka poikani totesi takaisin Pedron talolle päästyämme, että "täällä voi olla oma itsensä" ja loikkasi pikkusiskonsa kanssa riehumaan illan pimentyessä uima-altaaseemme.


BOUTIQUE HOTEL & SPA

Crta. Palma- Pollença
PM 220, Km 49,9
Pollença – Mallorca – Spain
T. 34 – 971 53 53 53
info@sonbrull.com

No comments:

Post a Comment