Saturday, 19 August 2017

Kuinka saat marmorin hehkumaan

Marmori on ollut sisustuksessa hot topic jo jonkin aikaa ja loppua ei näy. Tuota kaunista ja herkkää materiaalia löytyy sekä keittiöistä ja kylpyhuoneista että huonekaluista ja koriste-esineistä. Puhumattakaan marmorijäljitelmistä. Marmori on itsessään jo kaunista katsella, mutta se nousee materiaalina uuteen ulottuvuuteen, kun lisäät sen rinnalle jotain kontrastia.

Meillä kotona Carrara-marmoria on käytetty monessa paikassa: keittiötasona, kylpyhuoneen lattioissa ja -tasoissa. sekä paikoitellen pikkueteisen ja - vessan lattioissa. Sitä onkin vilahdellut aikaisemmissa keittiö- ja kylppäripostauksissa. 

Meidän vanhempien makkarin yhteydessä on yksi kylpyhuoneistamme ja siellä lisäsimme marmorin rinnalle vähän kontrastia, jotta se pääsisi paremmin oikeuksiinsa. Ostin tänään ruskean käsisaippuapullon kylppäriin ja se näytti niin kivalta tuossa lavuaarin reunalla. Saari-keittiöiltä hankittu tiikkipintainen alakaapisto tuo myös saman kontrastiefektin ja rottinkinen säilytysrasia (josta löytyy muuten osa mun meikeistä) matchaa yhteen noiden muiden ruskeiden juttujen kanssa. Eli: saat marmorin hehkumaan kun lisäät rinnalle pikkuisen kontrastia. Ainakin mun mielestä. Mitä tykkäät?
Sateen ropistessa, ihanaa lauantai-iltaa!No comments:

Post a Comment