Sunday, 12 November 2017

Light my fire

Viikonloput kuluu aina liian nopeasti. Perjantaina tuntuu kuin olisi koko maailman aika edessä ja seuraavan parin päivän aikana ehtisi tehdä vaikka mitä. Mutta sitten lauantai kuluu asioita hoitaessa ja sunnuntai ihan tavallisissa askareissa: kodin laittoa, pojan kokeisiin kuulustelua, lenkkeilyä.

Sunnuntai-iltana pohdin sitten, tulikohan tehtyä yhtään mitään muuta kuin sytytettyä tuli kakluuniin lauantai-iltana. Ehkäpä ei, mutta se ei kai haittaa? Viikonlopuissa parasta on se, että saa tehdä just sitä mitä haluaa tai olla tekemättä yhtään mitään. Teen töitä voidakseni viettää laadukasta vapaa-aikaa ja vietän laadukasta vapaa-aikaa kaivatakseni taas töiden pariin. Jokin balanssi näiden välillä löytyy aina. Ja kun arki on monesti minuuttipeliä, on varmaan hyvä, jos viikonloppuna voi käyttää verkkaisen tunnin tai toisenkin miettien montako puuta tuonne kakluunin pesään vielä jaksaisi heittää.

Mutta ehkä tiesitkin tämän, jos kävit viikonloppuna kurkkaamassa @goldencupole -tiliäni Instagramissa.Näissä mietteissä, mukavaa alkavaa arkiviikkoa!

No comments:

Post a Comment